Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Miley Cyrus kåret til årets beste artist

Kommer snart til Norge.

 I VINDEN:  Miley Cyrus er for tida på turné, og får mye oppmerksomhet både for sin musikk og sine utagerende sceneshow. Foto: NTB Scanpix
I VINDEN: Miley Cyrus er for tida på turné, og får mye oppmerksomhet både for sin musikk og sine utagerende sceneshow. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I går kom nyheten om at den skandaleombruste barnestjerna Miley Cyrus kommer til Norge til våren.

Hun har vært på alles lepper det siste halvåret og har kanskje fått aller mest oppmerksomhet for sin utagerende sceneatferd.

Årets beste artist Men nå for ungjenta også heder og ære for musikken sin - MTV har nemlig kåret Miley til årets beste artist. Det skriver nettstedet Huffington Post.

Ifølge Huffington Post skal Miley Cyrus' beryktede sceneopptreden fra MTV Video Music Awards, der hun skapte store overskrifter ved å gnikke seg inntil Robin Thicke i et minimalt lakkantrekk, vært MTVs desidert mest sette video dette året.

Hennes artistside på MTV er også den mest leste gjennom året.

Brøt med forloveden Det siste året har vært svært innholdsdsrikt for den tidligere barnestjerna. 

I tillegg til skandaleopptredenen på MTV VMAs brøt hun også med «Hunger Games»-kjekkasen Liam Hemsworth, tente seg en joint på MTV- European Music Awards- scenen og har stukket tunga ustanselig fram på den røde løperen.

Hun har også gjort stor suksess på hitlistene med hitlåter som «We Can´t Stop» og «Wrecking Ball».