PRISVINNER: Miley Cyrus fotografert på vei inn til årets Kids' Choice Awards. Foto: SCANPIX /AP /Chris Pizzello
PRISVINNER: Miley Cyrus fotografert på vei inn til årets Kids' Choice Awards. Foto: SCANPIX /AP /Chris PizzelloVis mer

Miley gråt og Sandra ble dynket i slim

På Kids' Choice Aawards.

(Dagbladet.no): Den største utfordringen for skuespillere på Oscar-utdelingen, er vel å se blid ut dersom du ikke vinner. Vinnere, prisutdelere og artister på NickelodeonsKids' Choice Awards må derimot være forberedt på verre ting.

Barnekanalen er kjent for å overraske deltakerne sine med en spontan dusj av grønt slim.

Musikal-favoritter
Så også da årets prisutdeling gikk av stabelen i går kveld. Kveldens største vinnere unnslapp riktignok sølet. Det var ikke uventet «High School Musical 3: Senior Year» som dro hjem den gjeveste prisen, for årets beste film. I tillegg vant skuespiller Vanessa Hudgens prisen for årets beste kvinnelige skuespiller.

Gruppa Jonas Brothers var ikke fullt så heldige. De fikk prisen for årets beste musikkgruppe, overrakt av en annen favoritt hos jentene - High School Musical-skuespiller Zac Efron («Cute-boy overload», kalte MTV News hendelsen).

SLIM: Sandra Bullock var blant de uheldige som ble dynket i grønt slim under årets prisutdeling. Faksimile: NICKELODEON
SLIM: Sandra Bullock var blant de uheldige som ble dynket i grønt slim under årets prisutdeling. Faksimile: NICKELODEON Vis mer

Da de senere skulle på scenen for å avslutte showet, ble de ofre for et lass grønt slim som fosset nedover både dem, danserne, programleder Dwayne Johnson og mesteparten av publikum. Det melder AP.

Skuespiller Will Ferrell fikk også æren av å skli rundt i slimet, mens musiker Jesse McCartney ble dusjet ned av en falsk mikrofon. Sandra Bullock og Hugh Jackmanfikk seg også en dusj da de skulle dele ut prisen for årets favorittbok. Kofferten de trodde inneholdt navnet på vinneren, var istedet full av slim.

Miley gråt
Det er Nickelodeon seere som stemmer fram vinneren. I år skal over 90 millioner stemmer ha blitt registrert på barnekanalens nettside, skriver AP.

PRISVINNERE 2: Kjæresteparet Zac Efron og Vanessa Hudgens. Foto: SCANPIX /AP /Chris Pizzello
PRISVINNERE 2: Kjæresteparet Zac Efron og Vanessa Hudgens. Foto: SCANPIX /AP /Chris Pizzello Vis mer

Miley Cyrus var nominert til en rekke priser, og endte med å vinne prisen for årets beste kvinnelige sanger. Hun vant samme pris i fjor, men tok likevel til tårene da hun mottok den i år.

- Jeg trodde virkelig at jeg skulle tape, sa hun ifølge AP.

Leonardo DiCaprio fikk årets mest seriøse pris, Big Green Help Award, for sitt engasjement for miljøet.

Rihanna og Chris Brown dukket imidlertid ikke opp på prisutdelingen. Begge var i utgangspunktet nominert i to kategorier, men Brown trakk seg fra sine nominasjoner etter protester fra foreldre og TV-seere. Mange mente han ikke var skikket til å være nominert, etter at han ble siktet for å ha mishandlet Rihanna. Selv om Nickelodeon nektet å trekke nominasjonene med henvisning til at barna selv måtte få bestemme, valgte han selv å trekke seg.

FIKK SLIMDUSJ: Musikerbrødrene Joe Jonas (t.v.), Kevin Jonas og Nick Jonas. Foto: SCANPIX /AP /Chris Pizzello
FIKK SLIMDUSJ: Musikerbrødrene Joe Jonas (t.v.), Kevin Jonas og Nick Jonas. Foto: SCANPIX /AP /Chris Pizzello Vis mer