Miley raser på Twitter etter at onani-videoen ble lekket på nett en dag for tidlig

- Kunne slått rekorder.

(Dagbladet): I dag ble skandaledronning Miley Cyrus' siste musikkvideo til låta «Adore You» offesielt sluppet. I videoen kan man se en usminket Miley liggende i et solarium i undertøy, mens hun stikker hånda i trusa og beføler seg selv.

Men selv om 2. juledag var slippdagen for videoen har den likevel gått sin rundgang på nettet siden i går kveld.

Noen har nemlig lekket videoen på nett. Det har fått artisten til å ta til Twitter for å si i fra om hva hun syntes om det.

- Alle vet at Smilers (Cyrus' fanskare, journ. anm.) ville satt enda en rekord hadde det ikke vært for puletrynet som lekket videoen min. Alt er bra. Fortsett å smil, skriver artisten på nettstedet.

Usminket
Og selv om videoen kun har vært ute i kort tid har den skapt kontroverser. For noen dager siden la artisten ut en teaser-video på nettstedet Instagram.

I klippene ser man en usminket Miley liggende i et solarium i undertøy, mens hun stikker hånda i trusa og beføler seg selv. Dette har fått den ellers så tålmodige og tilgivende fanskaren hennes til å se rødt.

«Hun prøver så hardt å være kul og alt, men i fremtiden kommer hun til å se tilbake på alle disse ekle tingene og bli flau», kommenterer en, mens en annen bruker sterker ord for å beskrive popstjerna:

«Hun har mistet all kontroll, det handler ikke om musikk lengre, bare prostitusjon. Fra Hannah Montana til dette?»

Lang liste
At Cyrus har forsøkt å bli kvitt barnestjerne-stempelet den siste tiden er tydelig, og i året som har gått har lista hennes over sjokkerende oppførsel vokst i rekordfart.

SKANDALEÅR: Miley Curys har tatt steget vekk bra barnestjerneimaget i løpet av 2013. Foto: Stella Pictures
SKANDALEÅR: Miley Curys har tatt steget vekk bra barnestjerneimaget i løpet av 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer

I tillegg til skandaleopptredenen på MTV VMAs brøt hun også med «Hunger Games»-kjekkasen Liam Hemsworth, tente seg en joint på MTV- European Music Awards- scenen og har stukket tunga ustanselig fram på den røde løperen.

Tidligere denne måneden ble det også stor oppstandelse da hun twerka på nissen under en opptreden på KIIS FM's Jingle Ball-konsert i Los Angeles.

Tross Cyrus' evne til å provosere og sjokkere er det også mange som lar seg imponere over den unge artisten.

Nylig ble hun kåret til årets beste artist av MTV, og hun havnet også på det anerkjente magasinet Business Insider liste over de 20 mest imponerende menneskene i verden i 2013.

TOK TIL TWITTER: Miley var ikke fornøyd med at videoen ble lagt ut på nettet før den skulle. Skjermdump: Twitter
TOK TIL TWITTER: Miley var ikke fornøyd med at videoen ble lagt ut på nettet før den skulle. Skjermdump: Twitter Vis mer