«Milf»-serie sjokkerer

Det er sterke reaksjon i sosiale medier på det brukere tror er twisten i ny dating-reality.

FIRE MILLIONER VISNINGER: Traileren til det nye realityprogrammet «Milf Manor» får internett til å koke. Video: Twitter/TLC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I nyere tid er det mer og mer vanlig med nye vrier på dating-reality av typen som kan minne om «Ex on the Beach» og «Paradise Hotel».

«Milf Manor» kunne føyd seg inn i rekken av disse, men akkurat denne vrien har tilsynelatende rukket å vekke sterke reaksjoner allerede før serien har kommet på lufta.

- Ekstremt høy libido

I den nye realityserien blir åtte «milfer» satt sammen med åtte veltrente menn, som ifølge serien selv skal være rundt halvparten så gamle som de kvinnelige deltakerne.

Dette i seg selv kunne nok fått enkelte til å reagere, men det er slutten av traileren som virkelig har satt sinner i kok.

- Jeg har en ekstremt høy sexlyst, oppgir en av kvinnene i traileren som årsaken til deltakelsen.

- Unge menn har så mye energi og tenker utenfor boksen, sier en annen.

Helt i slutten av traileren avsløres de unge mennene kvinnene tilsynelatende skal konkurrere om å date, og måten de reagerer på mener mange antyder en twist.

ENORM REPONS: Mats Ropeid og Benedikte Johannessen var på date i TV-programmet «Første date» på Dplay. I ettertid har kritikken haglet mot Mats. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

- Kommer til å bli ukomfortabelt

- Ting ble plutselig veldig ekte, sier én sjokkert deltaker.

Grunnen til at kvinnene reagerer med sjokk, tror mange, er at de unge mannlige deltakerne ikke er hvem som helst, men kvinnenes egne sønner.

- Twisten er åpenbart at Milf-ene finner ut at «mennene halvparten så gamle som dem» som de skal date er sønnene til alle de andre Milf-ene, ikke sant?, skriver én Twitter-bruker om traileren.

- Jeg tror jeg vet hva twisten er. Dette kommer til å bli ukomfortabelt når de begynner med nattmodus på kameraene og alle har drukket en halv flaske tequila, skriver en annen.

Lærekanalen

Enkelte kommenterer også på at dette er en serie som kommer ut på TLC. Kanalens fulle navn er The Learning Channel, altså lærekanalen på norsk.

Kanalen ble startet på 1980-tallet og fokuserte i starten mest på innhold som kunne anses som lærerikt.

Med tida har imidlertid fokuset til kanalen blitt endret, og den er nå kanskje mest kjent for sine reality-satsinger som «Sister Wives», «90 day fiancé» og nå altså «Milf Manor».

- Om du synes forkortelsen i «Milf Manor» er galskap, vent til du lærer hva forkortelsen «TLC» står for, skriver en bruker på Twitter.

Andre mener også at serien ble forutsett i den populære komedieserien «30 Rock», som hadde sin siste episode i 2013.

I denne serien var det nemlig en fiktiv parodi på datingserier kalt «Milf Island».

I 30 Rock, som omhandlet en fiktiv TV-kanal, beskrives «Milf Island» på følgende måte: «25 superheite mødre, 50 åttendeklasse-gutter, ingen regler», ifølge nettsida Decider.

En av de som har påpekt likheten, er komiseriens egen Twitterkonto, som kommenterer at «dette ser kjent ut».

- Gitt nok tid kommer alle falske show fra «30 Rock» til å bli laget, kommenterer en annen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer