Miljødetektiv Sting

I forkant av sin konsert på Norwegian Wood i går fikk Sting Blekkulfs ærespris for sin innsats for regnskogen. - Dette er første gang jeg får klem av en blekksprut, gliste Sting.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Dette er nesten det største jeg har opplevd, var Blekkulfs umiddelbare kommentar etterpå. Sting havner i celebert selskap som æresmiljødetektiv. Prinsesse Märtha Louise fikk prisen i 1995, og Thor Heyerdahl i 1998.

- Dette er en eksklusiv pris. Sting får den for sin kamp for å bevare regnskogen. Det er viktig at barn og unge ser at også popstjerner bryr seg, sa Andrew Kroglund, daglig leder i Blekkulfs Miljødetektiver.

Bistandsminister Anne Kristin Sydnes fikk også hilse på Sting under overrekkelsen.

- Det var stort å treffe Sting, jeg er glad i musikken hans. Det er flott at han engasjerer seg så sterkt i kampen for bevaring av regnskogen, sa Sydnes.

Om lag 6000 mennesker var i Frognerbadet i går for å høre blant andre Little Feat, Tom McRae og Sting. Det betyr at over 11000 har vært innom Norwegian Wood i løpet av helga.

- Vi er veldig fornøyde. Det kom fire regndråper midt på dagen i dag, men ellers har vi sluppet unna. Nå skal jeg ha ferie, reise rundt på andre festivaler hvor jeg bare kan slappe av og drikke øl, sa festivalsjef Jørgen Roll.

Silje Nergaard benyttet anledningen til å hilse på Sting før konserten hans i går. Hun tolker Stings låt «Set Them Free» på sitt siste album «Port of Call».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer