Millimetre fra å bli lam

Rockelegenden Ozzy Osbourne er fortsatt i respirator. MTV filmet ulykken.

Les også:

 • Ozzy stabil etter ulykke

  Osbourne brakk åtte ribbein, kragebeinet og en nakkevirvel da han mandag kjørte inn i en gjenstand, trolig en kubbe, og fikk motorsykkelen over seg på eiendommen sin i Buckinghamshire. Han brakk nakken, men ødela ikke nervene.

  Eks-Black Sabbath-frontfiguren har ligget i respirator ved Wexham Park Hospital i Slough i Sørøst-England siden ulykken.

  Heldig


  Legene ved sykehuset sier Ozzy har vært heldig, og at han trolig ikke blir lam. Han er på bedringens vei, men det kan gå flere måneder før han blir bra igjen.

  - Dersom sykkelen hadde landet litt annerledes, ville risikoen for å bli lam vært svært stor, sier en kilde ved sykehuset ifølge Daily Mirror.

  - Det ser bra ut, men det kommer til å gå sakte framover. Jeg forventer ingen store endringer på minst ett døgn, sier sjefslege Dick Jack til ABC News.

  Familien på plass


  I går fikk han besøk av kona Sharon og datteren Kelly.

  - Jeg har ikke snakket med ham på telefon, jeg drar rett til sykehuset nå, sa kona til verdenspressen som hadde møtt opp på Heatrow i London.

  - Jeg fikk høre om ulykken via en av sikkerhetsvaktene hans. Mye tyder på at han traff noe, han falt av og motorsykkelen landet på ham, fortsatte hun.

  Ifølge London-avisa Evening Standard ble ulykken filmet av MTV.

NESTEN LAM: Ozzy Osbourne var ifølge legene heldig da han kjørte inn i en kubbe og fikk motorsykkelen over seg. Foto: AFP/SCANPIX
BESØK: Ozzy fikk besøk av kona Sharon og datteren Kelly på sykehuset i går. Dette bildet er fra en annen anledning. Foto: REUTERS/SCANPIX