Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Million-erstatning til Dustin Hoffman

Den amerikanske skuespilleren Dustin Hoffman er tilkjent 12 millioner kroner. Erstatningen kom fordi et blad har offentliggjorde et data-manipulert bilde av skuespilleren i kjole.

Hoffman følte seg misbrukt av bladet Los Angeles som på sin side viste til ytringsfriheten.

Hoffman som ble Oscar-nominert for sin rolle i «Tootsie», der han kler seg ut som en kvinnelig skuespiller, sa under rettssaken at han i hele sin karriere har sagt nei til å delta i reklamekampanjer.

Hoffman ble avbildet i en silkekjole fra Richard Tyler og i høyhælte sko fra Ralph Lauren. Andre skuespillere som fikk nye drakter i artikkelen var Cary Grant, John Travolta og Marlene Dietrich.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling