James Gandolfini:

- Millionbeløp for å droppe «The Office»

James Gandolfini fikk tilbud om å overta Steve Carells rolle i «The Office», ifølge to av skuespillerne i «The Sopranos». HBO skal da ha tilbydd Gandolfini tre millioner dollar for å droppe rollen.

- MILLIONER FRA HBO: James Gandolfini fikk angivelig tilbud om tre millioner dollar for å ikke overta Steve Carells rolle i «The Office». Foto: Snap Stills/REX

- MILLIONER FRA HBO: James Gandolfini fikk angivelig tilbud om tre millioner dollar for å ikke overta Steve Carells rolle i «The Office». Foto: Snap Stills/REX

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

James Gandolfini er spesielt kjent for rollen som Tony Soprano i serien «The Sopranos». Han kunne angivelig også blitt kjent for rollen som sjefen i «The Office».

I en ny episode av podkasten «Talking Sopranos» med Michael Imperioli og Steve Schirripa, som begge spilte i serien, hevdes det at Gandolfini fikk tilbud av NBC om å spille sjefen i «The Office», og dermed ta over Steve Carells rolle. Carell forlot serien i 2011.

NBC skal ha vært villig til å betale Gandolfini fire millioner dollar (tilsvarer 35 millioner kroner) for en sesong av serien.

- HBO sa nei

HBO, som produserte «The Sopranos», ville angivelig ikke at Gandolfini skulle ta over rollen. De skal ha tilbydd Gandolfini tre millioner dollar (26 millioner kroner) for at han skulle droppe den.

«The Sopranos» var ferdig fire år før Carell forlot «The Office». Ifølge Schirripa skal Gandolfini ha vært interessert i rollen, siden han ikke hadde jobbet på en stund.

Gervais spurte Schirripa om HBO betalte Gandolfini for å beholde arven etter «The Sopranos». Schirripa svarte:

- Jeg tipper det, og han hadde også en avtale med dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer