SENT OPPE: Mick Jagger og Keith Richards i The Rolling Stones kastet ikke inn håndkleet før 35 minutter etter fristen under sin 50-årsjubileumskonsert i London søndag. Foto: Scanpix/Joel Ryan/Invision/AP
SENT OPPE: Mick Jagger og Keith Richards i The Rolling Stones kastet ikke inn håndkleet før 35 minutter etter fristen under sin 50-årsjubileumskonsert i London søndag. Foto: Scanpix/Joel Ryan/Invision/APVis mer

Millionbot til Rolling Stones

Jubileumskonserten varte for lenge.

(Dagbladet): De har sikkert råd til det. Men femtiårsjubilantene i Rolling Stones må ut med 200 000 pund, eller 1,8 millioner kroner, i bot etter at deres konsert i O2-arenaen i London søndag varte 35 minutter lenger enn planlagt.

De lokale myndighetene krever at konserter i Londons storstue avsluttes klokka 22.30 - men rockeveteranene fortsatte å spille ekstranummere for den ekstatiske fansen helt til 23.05, skriver The Sun.

- Det betyr at vi får en diger bot, men gutta gjorde bare greia si. Det var ikke slik at det var en vaktmester som sto og raslet med nøklene og ville hjem, sier bandets manager til avisa.

Keith Richards, Mick Jagger, Charlie Watts og Ronnie Wood gjør i høst fem eksklusive konserter i England og USA for å markere at det er femti år siden de startet opp. Før søndagens gig gjorde de i tillegg to «oppvarmingskonserter» i Paris.

Søndagens konsert, som får gpde anmeldelser i britisk presse - for eksempel i The Guardian - og bød på gjesteopptredener fra eksmedlemmer som Bill Wyman og Mick Taylor, følges opp av en ny konsert i O2-arenaen torsdag.

Deretter bærer det til New York og New Jersey for ytterligere tre konserter.

Ifølge nettstedet Gigwise kan man fortsatt få tak i billetter til torsdagens konsert på annenhåndsmarkedet - attpåtil til under pålydende pris.