Millioner ler når «BatDad» oppdrar ungene og kona

- Jeg lagde den første videoen mens jeg kjørte rundt med masken på, sier mannen bak netthiten «BatDad».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Familefaren Blake Wilson fra Atlanta har en litt annen superkraft enn andre superhelter - nemlig å fortelle hva sine fire barn skal gjøre og ikke gjøre.

Det gjelder også for hans kone Jen.

Selv om man kanskje ikke får det inntrykket i videoen, hevder Wilson at hans kone liker hva han driver med.

 Se video øverst i saken!
 
- Min kone synes det er hysterisk morsomt, noe barna mine også synes om de er i et godt humør, sier han til nettstedet BuzzFeed.
 
Handlet til bursdag Det hele startet etter at Wilson og hans kone dro for å kjøpe inn gjenstander til et bursdagsselskap de og barna skulle i.
 
- Mens vi lette inne på leketøysavdelingen tok jeg på meg en Batman-maske og begynte å spøke litt rundt. Jeg endte opp med å kjøpe den. Mens vi kjørte tilbake i minivanen tok jeg den på igjen, og sa til min kone at jeg er BatDad, sier Wilson til BuzzFeed.
 
Populær på Vine Det endte opp med at han til slutt lagde seg en profil på videotjenesten Vine. Nettstedet gjør det mulig å dele videoer på totalt seks sekunder med andre brukere.
 
I videoen over kan du se en kompilasjon bestående av hans morsomste Vine-snutter som «BatDad».

- Jeg lagde den første Vine-videoen mens jeg kjørte rundt med masken på, noe som førte til hele familien fikk latterkrampe. Det var så gøy jeg bare fortsatte å lage dem. Da jeg kom på populærsiden til Vine eksploderte det. Jeg begynte å få kommentarer fra mange foreldre som fortalte meg hvor morsomme de var, og hvor mye de kjenner seg igjen i situasjonene.
 
Kommende Batman-film I «The Dark Knight» fra 2008 og «The Dark Knight Rises» fra fjoråret spilte Christian Bale den ikoniske rollen som Batman.
 
I den kommende Batman vs. Superman-filmen vil Ben Affleck overta rollen som Bruce Wayne, noe som har utløst store reaksjoner i sosiale medier.
 
Om Wilson kunne gjort en bedre innsats enn Affleck gjenstår å se.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer