Millionlønn og bonuser

I 2008 strømmet 11 millioner kroner inn på lønnskontoen til oljefondets toppsjef Yngve Slyngstad. Av disse var 5,3 millioner kroner provisjoner og bonus for vel utført arbeid. I samme tidsrom tapte oljefondet 327 kr på børs.

«SV og regjeringen uttalte at «ingen bør tjene mer enn statsministeren». Alle direktørene og en drøss andre tjener mer enn statsministeren. Som så mange blankpussede «valgflesk-uttalelser» faller også dette dødt til jorda. Reinspikka tøv å si slik.

Parnejoh

«Slyngstad har fortjent hver krone. Han forvalter en stor og viktig formue.

Christine«Det ser ut som om denne regjeringens liste over idiotiske vedtak ikke har noen ende. Norge er i resesjon og går tøffe tider i møte – og så gir vi ut bonuser og lønner på 11 millioner til enkeltpersoner?

Eddyo«Knut Arild Hareide var jo i spørretimen så opptatt av å kritisere regjeringa for tre milliarder i «tap» i Aker men ingen politiker bryr seg om «tap» på 327 milliarder. Merkelig eller?

Gbjo2«Noen av oss blir ganske oppgitte over slike avisartikler om at enkelte tjener for mye. Lønn er noe man forhandler seg fram til ved ansettelse. Da smaker det dårlig å komme med dette misunnelsesmaset etterpå om at lønna er for høy.

Fidelbag«11 millioner i lønn når oljefondet tapte over 300 milliarder, tenk hva han hadde fått om oljefondet hadde «tjent» 300 milliarder!

E’rik«Å forvalte oljefondet er ikke noen ni til fire jobb, og det innebærer et meget stor ansvar. Vi hørte ingenting om for høy lønn når alt bare gikk oppover. Nei, la oss tåle at noen har det bedre enn oss andre.

Fidelbag