Milliontall for «Mesternes mester»

Men enda flere så Magnus Carlsen ta storeslem under Idrettsgallen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag var det duket for premiere på «Mesternes mester», hvor 11 tidligere idrettsutøvere kjemper om å beseire de andre gjennom ulike prøvelser som hukommelse og balanse. Ingen røk ut i første episode, men hele 1 118 000 nordmenn benket seg foran skjermen. Det gir en markedsandel på 63,6 prosent.

- Dette er en utrolig sterk start for programmet. «Mesternes mester» er et program som er veldig populært blant folk flest. Helt siden det kom på lufta i 2009 har det hatt over en million seere, sier Kristian Tolonen, analysesjef i NRK.

I første episode blir tidligere håndballspiller Kjersti Grini grepet av panikk da deltakerne skal rappellere nedover en vegg.

Galla på topp Premieren gikk på fredag fordi den storslåtte Idrettsgallaen gikk av stabelen i Oslo Spektrum lørdag. De videre «Mesternes mester»-episodene der de 11 tidligere toppidrettsutøverene uke etter uke skal reduseres til én mester, vil fra og med denne uka sendes på lørdager.

«Mesternes mester» ble det fjerde mest sette programmet i uka som gikk. Det som trakk flest seere var derimot Idrettsgallaen som Anne Rimmen ledet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer