- Min verste dag på sykkel

Se Dag Otto Lauritzen gjennoppleve den dramatiske velten.

(Dagbladet): I kveldens episode av «På hjul med Dag Otto» reiser programmlederne Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård til Japan.

Forrige gang Lauritzen var der var under VM i sykling i 1990. Den dagen beskriver han selv som sin verste dag på sykkel.

Helvete
- Jeg velta i sluttfasen på løpet, mens jeg lå an til å få medalje. Det var et helvete for å si det mildt, sier Lauritzen til Dagbladet.

Den ellers så blide og energiske sørlendingen var langt nede etter løpet. I kveldens program på TV 2 besøker han det samme stedet han veltet i 1990. Han forteller at det var svært vanskelig.

- Jeg gikk i kjelleren. Det er den eneste gangen jeg har syntes skikkelig synd på meg selv. Da vi besøkte stedet på nytt fikk jeg en dårlig følelse, men det var godt å bli ferdig med det, sier Lauritzen til Dagbladet.

Karaoke
I kveldens program står den populære Grimstadmannen overfor flere tøffe utfordringer, om enn av en annen karakter.

- I programmet prøver jeg jo å utfordre Kristian Ødegård. Og lære han ting, og få han til å utfordre seg selv. Men han finner jo også mine svake punkter. For eksempel da jeg måtte kle meg ut som ei skolejente og synge karaoke foran mange tilskuere. Jeg er ikke redd for å dumme meg ut, men akkurat det hater jeg. Så han greier å irritere meg, men det er jo bare gøy, sier Lauritzen til Dagbladet.

Du kan lese et lengre intervju med Lauritzen på DB+.

Hele episoden av «På hjul med Dag Otto» vises TV2 i kveld klokken 21:40.

SYKLIST: I «På hjul med Dag Otto» er det ikke bare utrente kjendiser som skal utfordres. Lauritzen må selv ta utfordringer på strak arm. Foto: Lars Eivind Bones
SYKLIST: I «På hjul med Dag Otto» er det ikke bare utrente kjendiser som skal utfordres. Lauritzen må selv ta utfordringer på strak arm. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer