Mina vil slåss for P3-jobben

Mener NRK ikke kan sparke henne.

(Dagbladet.no): P3-programleder Mina Hadjian (32) mener NRK ikke har grunnlag for å gi henne sparken og varsler at hun vil slåss for jobben, melder nyhetsbyrået NTB.

Forrige torsdag skjelte Mina ut produsenten sin på direkten, og sa at P3 var en uproff kanal. NRK svarte med å innstille sendingene hennes, og ga henne tirsdag sparken.

Hør klippet som ga Mina sparken.

I en pressemelding skriver Minas agent Linn Slettum Bjerke at programlederen fastholder at avtalen om å være programleder i P3 fortsatt gjelder og at hun mener det som skjedde under sending ikke var av en slik karakter at avtalen kan avsluttes, melder NTB.

Hun hevder også at NRK ikke har gitt Mina en skriftlig oppsigelse, og at de bør gjøre det om de ønsker å gå fra avtalen.

Mina ønsker ifølge pressemeldingen en dialog med NRK om videre arbeid for kanalen.

Skjelte ut produsenten

Det var torsdag i forrige uke at P3-ledelsen fikk nok.

VIL SLÅSS: Dagen etter 32 års dagen fikk Mina sparken fra P3-jobben. Nå vil hun slåss for å beholde den. FOTO: Håvard Kallestad
VIL SLÅSS: Dagen etter 32 års dagen fikk Mina sparken fra P3-jobben. Nå vil hun slåss for å beholde den. FOTO: Håvard Kallestad Vis mer

Da teknikken sviktet i andre del av det direktesendte programmet «Mina», skjelte hun ut NRK P3 for å være uproffe. Hun lot det også gå ut over produsenten sin.

- Vi har tekniske problemer, Magne. Jeg vet du ikke kan teknikk, Magne, men vi er tross alt på forpult tarmskyllingsklinikk, sa Mina på lufta.

P3 reagerte med å innstille denne ukas sendinger og ga henne senere sparken.

Personalsak

– Vi har avsluttet samarbeidet med Mina. Det skyldes personlige forhold og samarbeidsproblemer over lengre tid. Ut over det kan jeg ikke gå i detaljer, sa Tone Donald, redaksjonssjef i P3 til Dagbladet.no tidligere denne uka.

Hun opplyste at dette dreide seg om en personalsak.

Mina Hadjians manager Linn Slettum Bjerke reagerte sterkt på oppsigelsen.

– Det jeg kan si er at vi ikke kan utelukke at det blir konflikt om dette. Vi må bruke tid på hvordan vi skal håndtere denne saken. Vi er veldig uenig i avgjørelsen, sa hun.

Mina vil slåss for P3-jobben

Verken Mina Hadjian eller hennes agent Linn Slettum Bjerke har svart på Dagbladet.nos henvendelser så langt i kveld.