Nya Vikingarna

- Mine 26 år i Vikingarna var fantastiske. Det er en epoke som har betydd mye

Men Christer Sjögren vil ikke være med på Vikingarna-gjenforeningen.

SOLOARTIST: Hans gamle bandkamerater i Vikingarna gjenforenes - uten tidligere frontfigur Christer Sjögren med på laget. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SOLOARTIST: Hans gamle bandkamerater i Vikingarna gjenforenes - uten tidligere frontfigur Christer Sjögren med på laget. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Før helga ble det kjent at det legendariske dansebandet Vikingarna, kjent for hits som «Leende Guldbruna Ögon» og «Där rosor aldrig dör», skal gjenforenes.

Det skjer 12 år etter at bandet, med Christer Sjögren i front, satte punktum for bandvirksomheten - kun avbrutt av en TV-opptreden i sommer.

Comebacket skjer under navnet «Nya Vikingarna». Sjögren er nemlig ikke om bord på Vikingarna-skipet i dag, noe det nye bandnavnet indikerer.

- Det gamle bandnavnet er så knyttet til Christer Sjögren at man vil markere at det ikke er det som har vært tidligere, sier bandets tidligere manager Jörgen Arnemar, som nå er hyret inn som bandets konsulent, til Aftonbladet.

Uttalelsen fra Arnemar falt under en pressekonferanse fredag, der også Sjögren var til stede.

Til de oppmøtte mediene forklarte Sjögren selv hvorfor han ikke er med på comebacket:

- Da vi sluttet i 2004 ga vi beskjed om at det var siste oppsetning med bandet. (...) Siden kom «Tack för dansen», og det var gøy. Mine 26 år i Vikingarna var fantastiske. Det er en epoke som har betydd mye, sier den tidligere danseband-profilen ifølge Aftonbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer