Mini-Mario på banen

Mario er god på golf også i lite format.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  «Mario Golf: Toadstool Tour» fikk god mottagelse her i avisa da det ble utgitt på GameCube tidligere i år.

  Når lillebror nå melder sin ankomst på GameBoy Advance om noen få uker, er det fortsatt bare glede å spore.

  Nintendo har valgt en litt annen vri på denne versjonen - du starter med din egen figur i noe som virker mer som et rollespill enn et golfspill.

  Du skal lære deg opp i golfsporten, inntil du forhåpentligvis blir like god som über-golfhelten Mario.

  Rollespilldelen kommer mest til sin rett i den forstand at figuren din utvikler seg i all den tid du trener - hva annet skulle man tro?

  Når du først har karret deg forbi alle de lange samtalene på bakrommet, bærer det ut på golfbanen der spillet ikke skiller seg så mye fra det du er vant til på GameCube.

  I tillegg til historiemodusen har du selvfølgelig muligheten til å hoppe rett inn i bekymringsløs golfaction (der er alle de kjente Nintendo-figurene tilgjengelig fra start), samt at en rekke minispill gir deg effektiv og avvekslende underholdning.

  På tross av at de avsluttende puttene blir for lite raffinerte i dette lille formatet, fungerer resten av golfelementene overraskende godt i spillet.

  For de av dere som har «Mario Golf: Toadstool Tour» på GameCube fra før: Ved hjelp av en link-kabel kan du laste opp GBA-figuren din på TV-skjermen, og spille med ham der. Det er ikke all verden, men i det minste noe.

  Samlet sett står «Mario Golf: Advance Tour» som et attraktivt spill for GameBoy Advance-eiere - er du attpåtil opptatt av golf er dette en selvskreven kompanjong i stille stunder.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill