Miniatyr-Bond

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som en forsmak til konsollversjonene, får du her James Bonds siste eventyr i håndholdt versjon. Denne gang styrer du superagenten skrått ovenfra, og allerede fra første sekund er det full action.

Du befinner deg på toppen av en brennende bygning, kun utstyrt med en pistol, og må rappelere deg til trygghet før kuler, ild og eksplosjoner tar livet av deg.

Og slik fortsetter det i de (strengt tatt for få) timene spillet varer.

Du kan enten knerte fiendene på avstand, eller snike deg innpå dem bakfra- det siste blir du belønnet for med såkalte «style points», som igjen gjør at Q blir mer raus med utstyret.

For å komme deg framover i spillet må du på klassisk vis finne gjenstander og løse oppgaver, og innimellom får du jaggu meg kjøre rundt i Aston Martin\'en også.

Når GameCube-versjonen av spillet kommer, kan du igjen hente fram dette spillet, og linke de to opp mot hverandre for ekstrabrett og denslags- eller bruke GBA\'en for å kommunisere med MI6 i Cube-versjonen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer