«Minibanden» klar til opptak

Hele miniatyrutgaven av Olsenbanden er klar, og nå starter 60 dagers filmopptak i den største TV2-satsingen for barn noensinne. Resultatet kommer i desember.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Olsenbandens første kupp - historien om Olsenbanden som barn» kommer på TV2 som daglig adventsserie. 4500 barn meldte seg da TV2 etterlyste interesserte. I går ble ti av dem presentert. Og her er gamle kjenninger: Egon, Kjell, Benny, Valborg, Dynamitt-Harry og Hermansen - om enn noen kilo lettere og år yngre enn de kjente originalene.

Streng sommer

Aksel Støren Aschjem på 11 år fra Trøgstad har verken røykt sigar eller sittet i fengsel, men virker likevel troverdig som frontfigur Egon Olsen.

- Han er liksom sjefen, da. Liker ikke at noen skal være over ham. Vet ikke om jeg er helt slik selv, men han er i alle fall kul, sier Aksel, som i sommer har fått forbud mot å klatre i trær, spille fotball, råsykle og å oppholde seg for lenge i sola.

Olsenbanden-serien vil bli til sammen knappe ti timer lang og fordeler seg på 24 episoder à 24 minutter. Serien har et budsjett på 18 millioner kroner.

To regissører

Seriens regissører er Arne Lindtner Næss og Beate Eriksen. Førstnevnte hadde regien på fjorårets Vazelina-serie på TV2, mens Beate Eriksen nylig regisserte en barneforestilling i Lillestrøm. Hun har også regierfaring fra ti «Hotel Cæsar»-episoder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer