Minnie forelsket

Sexy Minnie Driver (27) har innledet en romanse med skuespilleren Josh Brolin.

Minnie Drivers kjærlighetsliv er like dramatisk som hennes filmroller. Hun har tidligere vært sammen med Matt Damon, som hun møtte under innspillingen av Good Will Hunting. Matt dumpet henne senere under en direktesending med Oprah Winfrey, mens Minnie satt lamslått og så på. Damon fikk sammen med sin venn Ben Affleck en Oscar for manuset til filmen. Men da TV-kameraene sveipet forbi den vakre skuespilleren Minnie var det ingen glede å spore i det ellers så livlige ansiktet.

Men nå ryktes det at Hollywood-ynglingen igjen er lykkelig. The New York Post rapporterer at Minnie 'dater' skuespilleren Josh Brolin, som er kjent fra filmen Flirting With Disaster. De to er blitt observert hånd i hånd på vei til kino og teater. Brolin er sønn av James Brolin som tidligere i år giftet seg med Barbara Streisand.

Driver fikk sitt gjennombrudd med filmen Circle of friends. Den engelske skuespilleren er nå aktuell i filmen The Governess som er en kjærlighetshistorie fra 1840-tallet i Skottland.

LYKKELIG IGJEN: Minni Driver har kommet over bruddet med Matt Damon. Nå er hun observert hånd i hånd med skuespilleren Josh Brolin.Foto: NTB/AP