- Minste vi kan gjøre

D.D.E. ordna penger «rett i koppen» til Frelsesarmeen under Julemusikantene.

(Dagbladet): - Vi merker på stemninga på Egertorget at selv om det regner og er litt utrivelig vær så tror jeg folk hadde en veldig trivelig stund sammen med oss, sier D.D.E.-frontmann Bjarne Brøndbo.

I går sto han med bandet foran et regntungt og vinterkaldt Egertorget. Likevel var plassen på Karl Johan full av både fans og tilfeldig forbipasserende som fikk servert hits på løpende bånd.

Fanskare
D.D.E. har i årevis vært et fast innslag på Julemusikantene, og har holdt koken som en av Norges mest populære band i over 20 år.

- Vi er så heldige at vi har en solid fanskare som møter opp. Mange av de ansiktene vi så fremst ser vi på alle konsertene på østlandet. Det føles godt at det er noen som er så ivrige. Det er litt vanskelig å forsatå det. Det er noen som reiser Norge rundt for å se på Vålerenga, Rosenborg eller Brann. Og så er det noen som følger D.D.E, sier Brøndbo.

Bidrag Brøndbo sier bandet stiller opp med glede når de blir spurt om å hjelpe alle som ikke har det så lett i jula.

FANS: D.D.E. har dedikerte fans landet over. Her poserer Bjarne Brøndbo sammen med superfan Reidar Jensen fra Moss. Han ser D.D.E. flere timer på Youtube hver eneste kveld, og gikk følgelig ikke glipp av konserten til inntekt for Frelsesarmeen i går. Foto: Anders Grønneberg
FANS: D.D.E. har dedikerte fans landet over. Her poserer Bjarne Brøndbo sammen med superfan Reidar Jensen fra Moss. Han ser D.D.E. flere timer på Youtube hver eneste kveld, og gikk følgelig ikke glipp av konserten til inntekt for Frelsesarmeen i går. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

- Vårt forhold til Frelsesarmeen er enkelt: Vi fokuserer på den synlige og gode tilstedeværelsen de bidrar med for folk som har det vanskelig. Det er en frivillig organisasjon der mange bruker store deler av fritida si til å hjelpe andre mennesker. Da kan vi i det minste bidra en dag eller to i året.