Mira spilte inn låt med superprodusent

Timbaland sier til Dagbladet.no at den var for ond til å brukes.

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Mira Craig møtte den amerikanske superprodusenten Timbaland under MTV Europe Awards i november. Nå ser det til til at møtet har båret frukter.

Dagbladet.no møtte superprodusenten i Los Angeles, og han fortalte at han har spilt inn en låt sammen med Mira.

- Låta med henne er veldig mørk. Jeg fikk henne til å legge på noe opera-aktig vokal over et spor. Det er som om hun skal til å drepe noen, sier Timbaland til Dagbladet.no.

Prøve å få gitt den ut

Timbaland forteller at låta med Mira Craig ble spilt inn i studioet hans hjemme i Virginia og at den egentlig var tiltenkt albumet «Timbaland Presents Shock Value» som slippes i mars. Dessverre har han ikke fått plass til låta på plata.

- Nei, den er ikke på albumet. Det er en skummel sang. Jeg kan ikke plassere den mørke låta sammen med alle gladlåtene på albumet. Det høres litt ut som om noe veldig ondt akkurat sneik seg inn døra. Den er kul! Men det er litt som en mørk opera, sier han.

Han forteller at han likevel ønsker at låta skal komme ut på plate.

- Jeg skal prøve å få gitt den ut og jeg skal fortsatt kreditere Mira, fordi hun kom til studioet mitt. Hun gjorde en liten greie for meg og jeg lagde en hel låt til henne. Hun fikk en hel Timbaland-låt til skiva si, sier han, og poengterer at han gjerne vil jobbe mer med Mira i fremtiden.

Mira spilte inn låt med superprodusent

Så skal vi tro Timbaland er det opp til Mira selv om hun vil bruke låta på sin neste plate, som slippes i mai. Dette kan også koste Mira litt, siden han vanligvis tar seg godt betalt for jobben han gjør.

Madonna og Mira

Timbalands fascinasjon for Mira har vært omtalt tidlgere. Da Dagbladet.no møtte Timbaland under MTV-utdelingen i november fortalte han følgende:

- Ja! Jeg liker Mira. Hun har en dødsrå fremtreden. Den er dødsrå fordi stemmen hennes står på en måte ikke i stil til det uskyldige utseendet hennes. Stemmen hennes er så grrrr.. mens utseendet hennes er så voff voff, sa han da.

Timbaland, eller Timothy Mosley som han egentlig heter, er en av verdens mest sukessrike hiphop/r&b-produsenter. Han er en nær venn av Missy Elliot, og har produsert hits for artister som Justin Timberlake, Aaliyah og Nelly Furtado. Nå bekrefter han overfor Dagbladet.no at han for tiden jobber med de nye albumene til Madonna, Björk, Duran Duran og 50 Cent.

Mira Craig var ikke tilgjengelig for kommentar.

SUPERLÅT: Mira har sunget seg inn studioet til superprodusent Timbaland. Men kommer vi til å få høre låta?
SUPERLÅT: Mira har sunget seg inn studioet til superprodusent Timbaland. Men kommer vi til å få høre låta? Vis mer