Mira svever høyt

Se sexy Miras første fallskjermhopp

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Fire kilometer oppe i luften sitter Mira Craig på rumpa i et fly. Hun er iført en blå og svart fallskjermdress. På ryggen har hun instruktør Herman Landsman. Mira skal gjennomføre sitt første fallskjermhopp.

Mira svever høyt på alle måter. 18. juni slipper popstjerna sitt andre album. Singelen «Leo» har vært mye spilt både på radio og TV. Musikkvideoen er den mest sette på Dagbladet.nos TV-sider. I skrivende stund er den sett 162.122 ganger.

Men nå skal hun ned på bakken igjen. Mira hopper tandem med instruktøren og er sist ute av flyet. Hun raser mot bakken i 200 kilometer i timen. I motsetninge til hoppet fra scenen i Oslo Spektrum har hun heldigvis fallskjerm på seg denne gangen.Når hun endelig lander kaster hun seg på ryggen i bakken og smiler bredt.

- Det var sinnsykt. Men jeg ble litt kvalm der oppe for det var så tynn luft! Jeg ble så nervøs for at jeg skulle spy oppe i luften, sier hun.

- Men det er deilig å være på bakken igjen. Jeg liker meg best her nede, jeg.Les hele intervjuet med Mira Craig i Dagbladets Magasinet i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer