Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mirror Mask

DVD: Hvis du kan tenke deg en krysning av Terry Gilliam på hans aller villeste, Michael Ende og Lewis Carroll, er du kanskje i nærheten av «Mirror Mask» som kommer direkte på video denne uka. Ei ung jente drømmer seg bort i en marerittlignende verden befolket av fantastiske skapninger og må redde den fra å bli oppslukt av mørket. I den virkelige verden sliter hun med skyldfølelse og angst for at mora ikke skal overleve en dramatisk operasjon. Manuset til Neil Gaiman (tegneserien «Sandman») er fantasifullt, scenografien og effektene til regissør McKean er pussige. Så hvorfor blir ikke resultatet bedre? Måtehold. Det er det som er filmens hovedproblem. Det blir for mye, for overveldende og rett og slett litt uengasjerende. Å drømme kan være en opplevelse, å høre om andres blir lett kjedelig. Kultpotensialet er stort, de som faller for filmen vil garantert også hygge seg med den solide pakken ekstramateriale.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling