Misbrukt i kampanje

Åtte av landets fremste trubadurer og artister har skrevet under på et opprop til støtte for den omdiskuterte debutanten Kaia Huuse (23). Men nå vil to av artistene ha navnet sitt strøket. Lars Klevstrand og Steinar Ofsdal går ikke god for innholdet i erklæringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Visebølgen er kanskje over, men debutplata til Kaia Huuse klarer i alle fall å skape kraftige bølger i det norske visemiljøet.

- Jeg føler meg overkjørt, sier Lars Klevstrand etter at han ufrivillig tas til inntekt for Kaia Huuses cd. - Jeg har tross alt aldri hørt plata, presiserer han. Hørt plata har heller aldri Steinar Ofsdal.

- Jeg kan ikke gå god for dette oppropet, sier Ofsdal.

Hvem står bak?

Huuse-debatten fortsetter etter at Jan Eggum, som er Huuses produsent og kjæreste, i forrige uke gikk i klinsj med Dagbladets anmelder Anders Grønneberg. Grønneberg ga plata terningkast to, noe Eggum syntes var altfor galt. Nå er det Eggum og Huuses artistvenner som kommer på banen, men ikke uten en viss splid i leiren. I motsetning til viseveteran Klevstrand og fløytist Ofsdal bekrefter Sigvart Dagsland, Karoline Krüger, Geirr Lystrup og Jørn Simen Øverli overfor Dagbladet at de går god for innholdet i pressemeldingen der det blir presisert hvilken spennende og talentfull artist Kaia Huuse er.

Visesangeren Jørn Simen Øverli blir av de fleste impliserte nevnt som initiativtakeren bak brevet, men Klevstrand oppfatter at det er Eggum som står bak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer