Misforstått og vulgært

Rolf M Aagaards utstilling på Stenersenmuseet er misforstått og vulgær.

Som mangeårig journalist og erfaringer med å oppleve \'Street art\' skulle man tro at Rolf M. Aagaard skjønte hva konseptet \'Street Art\' egentlig er.

Det samme gjelder kuratorene ved Stenersenmuseet, de kan tydeligvis ingenting om denne subkulturen, hvis den kan kalles det fortsatt.

At Street Art er blitt kraftig kommersialisert de siste årene er det ingenting å gjøre med, men at Aagaard sine utsnitt er tydelig pyntet på visuelt (tydelig restusjering av farger slik at de framstår som sterkere visuelle - ergo kan fremme salg - her er det tydelig journalisten/selgeren Aagaard som kommer frem) gjør at hele estetikken - det urbane, asfalten, muren etc sammen med budskapet fra den kunstnereren det gjelder- da forsvinner.

Aagaard undergraver og vulgariserer dermed hele konseptet og at han i tillegg skal ha rundt 20 000 per bilde er helt ufattelig. Dette blir bare flaut og er dessverre et godt eksempel på hvorfor Norge sjelden slår til med noe nytt / egenkomponert som kan

overraske i andre land..

<B>UNDERGRAVER:</B> Rolf M. Aagaard undergraver og vulgariserer hele konseptet av \'street art\'. At han i tillegg skal ha rundt 20 000 per bilde er helt ufattelig, skriver Julie Hoen. Her en illustrasjon av Jens Stoltenberg, som vises på Stenersenmuseet i disse dager.
<B>LESERKOMMENTAR:</B> Julie Hoen mener fotograf Rolf M Aagaard ikke har skjønt hve \'Street art\' er.