Miss Landmine

«Er det politisk sensur når Kulturrådet overprøver sitt eget fagutvalg og stanser videre støtte til det kontroversielle kunstprosjektet «Miss Landmine»?

Nei, det er ikke sensur. Sensur er når noe forbys eller fjernes fra offentligheten. Arrangøren av dette står fritt til å formidle sitt budskap på samme måte som de har gjort tidligere. Hvorvidt avgjørelsen er riktig er en vurderingssak som tydeligvis er gjort, og som jeg ikke har grunnlag til å uttale meg om.

Serpentbane

«Dette er ikke stygt. Dette er vakre og oppegående kvinner som har blitt offer for din og min egoisme og likegyldighet. Og det skulle bare mangle at dine og mine skattepenger skulle gå dit.

Av alt annet piss som staten bruker penga til, så er dette noe som er nyttig og maner til vettugt bruk av hjernen til folk som elsker seg selv mer enn sin neste.

Ruminia«Det kommer an på øynene som ser. De er ikke vakre i mine øyne. Om de er oppegående vet jeg ikke noe om...

Whenever«Nei, det er ikke politisk sensur å ikke støtte dette. Derimot er det en fornuftig prioritering av mine skattepenger.

Christine«Skattepengene dine gikk til andre prosjekt i stedet. Kanskje med litt mer politisk fordøyelige uttrykk. Er dette ikke sensur?

Steinspiseren