FOR MYE NAKENHET: Mari Chauhan Ekeløf (24) representerer Norge i Miss Universe-konkurransen som går av stabelen 9. november. Hun skulle egentlig medvirket i den norske artisten Depuis nye musikkvideo, men valgte å trekke seg da videoen viste for mye nakenhet. Foto: Pål Bergstad / palbergstad.com
FOR MYE NAKENHET: Mari Chauhan Ekeløf (24) representerer Norge i Miss Universe-konkurransen som går av stabelen 9. november. Hun skulle egentlig medvirket i den norske artisten Depuis nye musikkvideo, men valgte å trekke seg da videoen viste for mye nakenhet. Foto: Pål Bergstad / palbergstad.comVis mer

«Miss Norway»-Mari trakk seg fra sexy musikkvideo på grunn av nakenscener

For mye hud for Miss Universe-reglementet.

(Dagbladet): For en knapp måned siden vant Mari Chauhan Ekeløf (24) Miss Universe Norway og skal representere Norge i den internasjonale Miss Universe-konkurransen som holdes i Moskva den 9. november.

For mye nakenhet For å skaffe seg relevant erfaring og lære nye ting fikk hun og de andre vinnerne beskjed om å være med på musikkvideoer og lignende prosjekter, så da Chauhan Ekeløf fikk tilbud om å være med i den nye musikkvideoen til den norske artisten Depui takket hun umiddelbart ja.

- Jeg snakket med en som tidligere har tatt noen bilder av meg, og han fortalte at han skulle lage en litt rocka musikkvideo som kanskje kunne passet for meg. Det ville jeg gjerne være med på, for som modell er det jo viktig å vise seg fra ulike sider, også var det jo en fin erfaring, forteller modellspiren til Dagbladet.

Etter at Chauhan Ekeløf hadde spilt inn sin del av videoen, som gikk ut på at hun gikk rundt i bakgrunnen iført rocka klær, fikk hun en overraskende beskjed, som førte til at hun måtte trekke seg fra prosjektet.

- Etter innspillinga fikk jeg vite at videoen skulle inneholde nakenscener, og da måtte jeg trekke meg på grunn av Miss Universe sine regler, de er veldig strenge på akkurat det med nakenhet, sier Chauhan Ekeløf og legger til at hun uansett ikke ville vært med i en video med så mye nakenhet, uavhenging av Miss Universe-regelverket.

Det musikkvideoen til den norske artisten Depuis nye låt «Growing Wild» Chauhun skulle ha medvirket i. Videoen har premiere 1. november og låta skal ifølge en pressemelding skildre det man trenger aller mest i dagens samfunn - Penger, annerkjennelse, makt eller uttrykkelse.

I MOSKVA: For tiden er Mari Chauhan Ekeløf i Moskva sammen med de andre Miss Universe-finalistene for å forberede seg til finalen som holdes den 9. november. Foto: Privat
I MOSKVA: For tiden er Mari Chauhan Ekeløf i Moskva sammen med de andre Miss Universe-finalistene for å forberede seg til finalen som holdes den 9. november. Foto: Privat Vis mer