Miss World voldtatt

LONDON (Dagbladet): Få uker før hun ble kronet til verdens vakreste kvinne, ble israelske Linor Abargil (18) brutalt slått, bundet og voldtatt en rekke ganger.


VOLDTATT: Før hun ble utpekt til verdens vakreste kvinne, ble den israelske modellen Linor Abargil slått, bundet og voldtatt i Italia.

Voldtektene skjedde i den italienske motemetropolen Milano, der Miss World arbeider som modell.

Linor Abargils gikk til et reisebyrå for å kjøpe flybilletter fra Milano til Roma. Innehaveren av reisebyrået hevdet at alle fly til Roma var fullbooket, og tilbød seg å kjøre henne til den italienske hovedstaden.

- Han var sjefen på kontoret, og jeg var ikke bekymret. Jeg hentet koffertene, plasserte disse i mannens bil, og vi kjørte av gårde, har Miss World forklart til forhørsrettsdommeren som leder etterforskningen.

Voldtatt

Men like før de kom til motorveien mellom Milano og Roma, kjørte direktøren inn på en avsidesliggende sidevei. Her ønsket han å kysse den israelske skjønnheten. Hun nektet.

- Da ble mannen sint. Han slo meg, mistet helt kontrollen og bandt hendene mine. Deretter voldtok han meg i to timer, har Linor Abargil fortalt dommeren.

I tillegg til å teipe sammen Miss Worlds hender, puttet han også en fille i munnen hennes for å hindre henne i å rope om hjelp.
Etter at mannen hadde voldtatt henne flere ganger, løsnet han teipen som han hadde brukt til å binde henne, og ba om tilgivelse.

- Han gråt og sa han angret, framholdt Miss World.

Tok toget

Etterlatt på den øde sideveien måtte Linor Abargil selv ta seg tilbake til Milano. Dagen etter tok hun flyet til Roma, hvor hun oppsøkte politiet og anmeldte voldtekten.

Mannen som voldtok henne er nå løslatt fra varetekten. Egypteren ble arrestert og måtte sitte åtte dager i fengsel i Milano, men ble løslatt fordi myndighetenemener mener han ikke er noen trussel for omgivelsene. Ifølge kilder i politiet i Milano, var det ingen vitner til den angivelige voldtekten. Statsadvokat Bruna Ambrosini er likevel sikker på at det finnes nok bevis og at egypteren etter all sansynlighet vil bli stil for retten. Avhørene, som starter neste måned, vil bli holdt for lukkede dører.