Misser i retten

Kan to misser representere samme delstat i én og samme konkurranse?

Eksen knuste missedrøm

Rebekah Revels satset på å bli Miss America etter at hun vant tittelen som Miss North Carolina. Men før Revels kom så langs som til konkurransepodiet, slo ekskjæresten til og avslørte at han hadde nakenbilder av henne.

Dermed måtte Revels trekke seg fra konkurransen og overlate badedrakten og tiaraen til Misty Clymer.

Men Revels ga seg likevel ikke helt, og saken om misserepresentasjonen endte i retten. Den forsmådde missen mente at begge missene burde få delta i konkurransen om den gjeve missetittelen.

I begynnelsen av september vant hun den første runden i retten, men i dag bestemte dommer James Fox likevel at Misty Clymer er den rette representanten i konkurransen.

- Kjennelsen er bittersøt for meg, hevdet Misty på en felles pressekonferanse med Rebekah Revels etter at dommen var blitt opplest.

- Jeg synes det er trist at Rebekah ikke får fullføre sin livslange drøm om å konkurrere i showet, forsikret hun, og tilføyde at hun trodde de ville klare utfordringen.

- Vi er begge ladies fra Sørstatene, og vi kan takle dette, sa Rebekah og understreket at det ikke er noe fiendtlig forhold mellom de to.

TAKKET ADVOKATEN:</B> Rebekah Revels klemte advokat Barry Nakell etter den første seieren i begynnelsen av september. Men i dag gikk misse-drømmen i tusen biter.
MISTY BLIR MISS:</B> Misty Clymer vant rettsrunden om hvem som skal stå på podiet med 49 andre misser.