Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Missy Elliott får egen film

Med Robert de Niro på produsentsida.

(Dagbladet.no): Missy Elliotts liv skal bli film. Det melder Variety.

Robert de Niro og Jane Rosenthal, som også er lederne i Tribeca filmfestival, produserer filmen under New York-baserte Tribeca Films.

Den skal lages over samme lest som filmene om rappens store sønner Eminem, «8 Mile», og 50 Cent, «Get Rich or Die Tryin\'».

Den Oscar-nominerte manusforfatteren Dianne Houston hadde ideen til filmen. Hun videreutviklet denne i samarbeid med Missy Elliott og manageren hennes, Mona Scott, og skal nå skrive manuset til filmen.

Superprodusent

Melissa Elliott er født i Portsmouth, Virginia i 1971. Hun begynte sin musikalske karrière i gruppa Sista, og fortsatte som hiphop-produsent.

Blant annet jobbet hun med Aaliyah, som døde i en flystyrt i 2001.

Missy Elliotts debutalbum kom i 1997 og bar tittelen «Supa Dupa Fly». Hun skriver og produserer det meste av sin egen musikk, og er verdens mestselgende kvinnelige hiphopartist.

HIPHOPGUDMOR: Missy Elliott er en solid produsent, låtskriver og rapper. Nå blir livet hennes film.
HIPHOPGUDMOR: Missy Elliott er en solid produsent, låtskriver og rapper. Nå blir livet hennes film. Vis mer

Universal Pictures, som distribuerte «8 Mile», har en eksklusiv avtale med Tribeca Films om videre distribusjon av filmen om Missy Elliott. Og psst! Eminem skal spille i westernfilm.

<B>PRODUSENT: Sammen med Jane Rosenthal skal Robert de Niro produsere Missy Elliott-filmen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling