Johnny Depp

«Mistet» 6 milliarder kroner

Skyldte nærmere én milliard i skatt.

SØKSMÅL: Johnny Depp har gått til sivilt søksmål mot den britiske avisa The Sun. Video / Foto: NTB SCANPIX. Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det slippes stadig nye bomber i rettssaken mellom Johnny Depp (57) og utgiveren av avisa The Sun.

Depp hevdet i går at hans tidligere forretnings-managere skal ha stjålet enorme pengesummer fra ham da han var på sitt høydepunkt i karrieren med «Pirates of The Caribbean»-filmene. I rettssalen i går slapp han denne bomba om sine eksmanagere:

- Jeg visste ingenting om mine egne penger. Siden Pirates 2 og 3 hadde jeg - og dette er latterlig, og en smule flaut - tydeligvis tjent 650 millioner dollar. Da jeg sparket de hadde jeg ikke bare tapt de pengene, jeg hadde 100 millioner dollar i gjeld, fordi de ikke hadde betalt skatt på mine vegne på 17 år.

Dette skriver The Guardian. Rettssaken dreier seg om en artikkel hvor Depp omtaltes som «konebanker». Dette har den kjente skuespilleren saksøkt avisutgiveren NDN (News Group Newspapers) og The Sun-redaktør Dan Wootton for.

Elleville anklager

De ville historiene fra det turbulente ekteskapet mellom Depp og skuespilleren Amber Heard (34) har kommet på løpende bånd under rettssaken. Depp har blant annet hevdet at Heard hadde en trekant med Tesla-gründer Elon Musk (48) og modellen Cara Delevigne (27).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer