- Mistet du bagasjen på vei bort, eller?

Se Asbjørn Brekke gi Lillian Müller nakentyn.

(Dagbladet): Norges nye talkshow-konge Asbjørn Brekke har flere ganger hatt celebert besøk i programmet «Asbjørn Brekke-show», som hadde premiere 10. september i år.

Heller ikke i kveld blir han alene med rødvinskartongen i studio: Han får nemlig besøk av tidligere nakenmodell Lillian Müller (61).

Med Müller godt plassert i sofaen, drister Brekke seg inn på spørsmålene alle lurer på, men som bare et fåtall av Norges befolkning tør stille.

Mistet bagasje? Mens et nakenbilde av Müller ruller på skjermen, kommenterer Brekke at hun ikke har særlig mye klær på seg.

- Mista du bagasjen på vei bort, eller? spør talkshow-verten, akkompagnert av latterutbrudd fra salen, før han fortsetter:

- Hvis det der er en sjenert jente fra Grimstad, lurer jeg på hva vanlige jenter fra Grimstad gjør når det dukker opp en fotograf?

Flørtet med Brekke Müller tar, som samtlige andre gjester Brekke har hatt i sitt studio, de noe uvanlige og ganske direkte spørsmålene med et stort smil.

- Jeg er stolt over fortiden min. Jeg er den mest fotograferte Playboy-modellen - det er min bakgrunn. Og folk i Norge har ikke glemt, og vil ikke glemme, at jeg har vært så mange ganger i Playboy. Så jeg forventet at de ville spille på det - det er jo et humorshow, sier Müller til Dagbladet.

Playboy-modellen forteller at hun likte Brekke svært godt, og at hun til og med dristet seg til litt flørting.

- Ikke tvillingsjeler - Han er en morsom nørd, så jeg flørtet litt og forsøkte å skape god stemning i sofaen. Jeg skålte litt med vann - jeg er jo avholds vet du - og han pøste på med rødvin, sier hun og legger til:

- Vi kom veeeeldig godt overens. Jeg har alltid ønsket å treffe en god, gammeldags, norsk bonde. Og nå fikk jeg endelig det. Så da måtte jeg flørte litt, ler Müller.

Eckbo karakteriserer Müller som en alt annet en kjedelig gjest, og er fullt klar over at Brekke og Grimstad-modellen ikke har særlig mye til felles.

- De er ikke akkurat tvillingsjeler, nei. Men det var god kjemi i studio, selv om Asbjørn ikke er vant til å ha nakenmodeller på besøk. Og hun er jo avholds, så Asbjørn måtte drikke noen ekstra glass på toppen av alle inntrykkene, ler Eckbo.

Griller kjendisene Tone Damli Aaberge og Arne Scheie var de første som gjestet «Asbjørn Brekke-show». Da måtte Damli finne seg i å få spørsmål om det «pipler morsmelk».

Siden har Madcon-gutta blitt utsatt for nok en «mokkamann»-kommentar, og den eks-narkomane musikeren Hans-Erik Dyvik Husby har fått spørsmål om hans forhold til stoffer og nåler.

Gode seertall «Asbjørn Brekke-show» har etter bare tre sendinger allerede etablert seg som et av TVNorges desidert sterkeste kort denne høsten.

Nær en halv million seere fikk med seg premieren. Episode nummer to ble sett av 463 000 og den tredje hadde 526 000 seere, opplyser TVNorge.

-  Det er fantastisk hyggelig. Så håper jeg at vi kan holde koken ut høsten. Vi kan ikke ta noe for gitt selv om det har gått bra så langt - vi får fortsette å jobbe på og gjøre så godt vi kan, sier Eckbo.