Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mistet lappen for råkjøring

Anette Young ble tatt i 129 km/t i 80-sonen. Det angrer hun på nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anette Young hadde hatt lappen i to år da hun i mai i år suste gjennom Kobbervikdalen i Drammen. Den tidligere realitystjernen kjørte en BMW og kom rett fra en 100-sone, skriver VG. Ifølge avisa ble Young målt til 129 kilometer i timen i 80-sonen av en sivil politibil som fulgte etter henne.

- Det er typisk at når man først kjører for fort blir man tatt. Men selvfølgelig tar jeg ansvar for det jeg har gjort. Det finnes en forklaring men ingen unnskyldning for det jeg har gjort, forteller en angrende bilist.

Påtalemyndigheten foreslo 21 dagers betinget fengsel og 8000 kroner i bot for råkjøringen, men dommeren fant formildende omstendigheter. Oslo tingrett fastslo at Young som i dag er daglig leder for en bar, fikk 15 dagers betinget fengsel og 5000 kroner i bot. I tillegg til å miste lappen.

- Det var dumt. Jeg vil ikke anbefale noen å gjøre det samme. Det finnes alltid grunner til at man har en fartsgrense. Så hold fartsgrensen, det er kjipt å miste lappen, sier Anette til VG.

ANGRER: Anette Young ble tatt i 129 km/t i 80-sone.