Mistet lysten til alt

Da verdens rikeste barnestjerne Macaulay Culkin ble 14 var han lei. Han pensjonerte seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Han var millionær som åtteåring, gikk på pensjon som 14 åring og ble gift som 17-åring. Men da Culkin opplevde at foreldrene gikk til kamp for å få foreldreretten over ham og hans enorme formue var det stopp. Han trakk seg helt tilbake. Først nå har han fått tilbake gleden ved skuespillyrket.

- Da jeg la opp sverget jeg på at jeg aldri mer skulle være skuespiller igjen. Det var slutt. Jeg fortalte alle samarbeidspartnerne, familien og vennene at «Det er slutt. Jeg har tjent penger nok til alle, og jeg håper at dere har fått det dere ville ha, for nå stopper det», forteller en åpenhjertig Culkin til den danske avisa B.T.

Ingen ville høre

I dag er han 24 år og har endelig fått lysten tilbake til å spille filmer. Denne høsten er han aktuell med filmen «Saved». Men det har vært en lang vei tilbake.

- Jeg hadde spilt 14 filmer på seks år, dag inn og dag ut. Jeg forsøkte igjen og igjen å fortelle folk rundt meg at jeg orket ikke mer, men de ville ikke høre. Selv om det var morsomt i begynnelsen ble det bare mer og mer trivielt. Det eneneste jeg hadde lyst til var å gå på skole, få reise på sommerleir og gjøre alle de små tingene som andre barn tok som en selvfølge, forteller Culkin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer