Billie Eilish:

Mistet tusenvis av følgere etter puppebilde

Superstjernen ble bedt av fansen om å dele ulike bilder. Det førte til «følgerflukt».

100 000 fattigere: Billie Eilish mistet 100 000 følgere etter at hun delte puppebilder på Instagram: Foto: NTB / Invision
100 000 fattigere: Billie Eilish mistet 100 000 følgere etter at hun delte puppebilder på Instagram: Foto: NTB / Invision Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sangeren Billie Eilish (19) har mistet over 100 000 følgere etter at hun kastet seg på en Instagram-trend, skriver Billboard. Trenden går ut på at følgere ber kjente personligheter om å dele ulike bilder på sin profil.

Eilish ble bedt om å dele en skjermdump av bakgrunnsbildet på sin telefon og en tegning hun var stolt av. Det ble for mye for flere tusen av hennes følgere.

Både bakgrunnsbildet og tegningen var illustrasjoner av kvinnebryst.

- LOL, jeg liker pupper, skrev Eilish til bildene hun delte.

Musepiss i havet

«Følgerflukten» fikk likevel ikke de store konsekvensene for den 19 år gamle artisten, som per dags dato har over 73 millioner følgere på Instagram.

Men spekulasjoner rundt Eilishs seksualitet begynte å florere på Twitter.

- Jeg vet at Billie Eilish har sagt at hun er heterofil, men det er ikke mulig. Ingen heterofile jenter tegner pupper, skrev en Twitter-bruker.

Åpnet opp

I et nytt intervju med britiske GQ Magazine åpnet det unge popidolet opp om sitt ønske om å passe inn, og hvordan selvbildet har påvirket livet hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer