Billie Eilish:

Mistet tusenvis av følgere etter puppebilde

Superstjernen ble bedt av fansen om å dele ulike bilder. Det førte til «følgerflukt».

100 000 fattigere: Billie Eilish mistet 100 000 følgere etter at hun delte puppebilder på Instagram: Foto: NTB / Invision
100 000 fattigere: Billie Eilish mistet 100 000 følgere etter at hun delte puppebilder på Instagram: Foto: NTB / Invision Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sangeren Billie Eilish (19) har mistet over 100 000 følgere etter at hun kastet seg på en Instagram-trend, skriver Billboard. Trenden går ut på at følgere ber kjente personligheter om å dele ulike bilder på sin profil.

Eilish ble bedt om å dele en skjermdump av bakgrunnsbildet på sin telefon og en tegning hun var stolt av. Det ble for mye for flere tusen av hennes følgere.

Både bakgrunnsbildet og tegningen var illustrasjoner av kvinnebryst.

- LOL, jeg liker pupper, skrev Eilish til bildene hun delte.

Musepiss i havet

«Følgerflukten» fikk likevel ikke de store konsekvensene for den 19 år gamle artisten, som per dags dato har over 73 millioner følgere på Instagram.

Men spekulasjoner rundt Eilishs seksualitet begynte å florere på Twitter.

- Jeg vet at Billie Eilish har sagt at hun er heterofil, men det er ikke mulig. Ingen heterofile jenter tegner pupper, skrev en Twitter-bruker.

Åpnet opp

I et nytt intervju med britiske GQ Magazine åpnet det unge popidolet opp om sitt ønske om å passe inn, og hvordan selvbildet har påvirket livet hennes.

PUPPER: «Sindy Starlet» mener det er for lite pupper i Norge, og slår et slag for de ekstra store. Video/klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

19-åringen forteller at hun gikk gjennom en periode hvor hun ønsket å være som alle andre.

Å føle at hun ikke passet inn, har gjort at Eilish har gått sine egne veier, både musikalsk og stilmessig. Til tider innrømmer Eilish at hun hadde store problemer med kroppen sin, og forklarer at måten hun har dekket til kroppen sin på, har påvirket livet hennes.

- Jeg slipper bomba: Jeg har aldri følt meg fysisk ettertraktet eller ønsket. Mine tidligere kjærester har aldri fått meg til å føle meg ønsket. Ingen av dem. Og det er en stor ting i livet mitt, at jeg aldri har følt meg fysisk ønsket, sa hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer