Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mitt første kyss

Britney har avslørt hvordan det skjedde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britney Spears har fortalt om første gangen hun kysset kjæresten Justin Timberlake.

12 år gammel

Vi antar at det også var hennes første kyss. Britney passer godt på jomfruhinnen i media, og er ikke piken som tuller rundt.

Og, bare så det er sagt, hun synger heller ikke om ting som har skjedd henne. Hun synger om fantasiene til gamle menn, og ofte superprodusenten Max Martins, som har flere langfingre med når det gjelder Britney.

Men tilbake til kysset.

Britney var 12 år gammel da det magiske skjedde. Hun og vennene lekte «Truth or Dare», eller «Nødt eller sannhet» som vi kaller det i Norge.

Fikk hjelp av kompis

Justins venn var på hugget og må ha merket den spesielle kjemien mellom det kommende kjæresteparet.

Han utfordret Britney til å kysse Justin. Jenta tok utfordringen, og omtrent siden den gang har Justin og Britney vært et par.

Noe mer om kyssets karakter vil ikke Britney fortelle. Vi kan bare fantasere.

Femti sit-ups

Teenstjernen som har debutert som skuespiller jobber hardt med å promotere den helslaktede filmen sin om dagen. Det er her kyssehistorien kommer inn. I forbindelse med et besøk hos talk show-dronningen-som-sliter-med-kiloene Oprah valgte Britney «truth», skriver Ananova.

Filmen «Crossroads» har altså fått elendig omtale i amerikanske medier. Britney trøster seg med å holde kroppen i form. Hennes treningsråd til Oprah er å ta 50 sit-ups om dagen. Det gjør nemlig under for Britney.

<B>FRA DEBUTEN:</B> Filmen «Crossroads» hadde verdenspremiere 18. desember. Britney sier at hun <a href=http://www.dagbladet.no/kultur/2002/01/20/307344.html>ikke forventer Oscar</a> for den, men vi må regne med å se henne på lerretet igjen. Til Norge er filmen ventet omkring 15. mars. Deretter kommer hun i en liten rolle i den tredje Austin Powers-filmen «Goldmember».
BRITNEY HOS OPRAH:</B> - Det er bare å ta 50 sit-ups om dagen, så går det så bra så, sa Britney. Showet med de to ble innspilt 1. februar, og ble sendt i USA i går kveld.
Hele Norges coronakart