Du leser nå Dagbladet Pluss

- Mitt verste mareritt er å bli født på nytt som et menneske

Toppblogger Sophie Elise Isachsen (20) føler hun er en gammel sjel.

DYPT OG OVERFLATISK: Blogger Sophie Elise Isachsen har hatt en uke i søkelyset etter en dypt blogginnlegg om et møte med taxisjåfør etter terrorangrepet i Paris. Men hun elsker også å skrive om overfaltiske ting. Det føler hun er hennes fristed. Foto: Christian Roth Christensen
DYPT OG OVERFLATISK: Blogger Sophie Elise Isachsen har hatt en uke i søkelyset etter en dypt blogginnlegg om et møte med taxisjåfør etter terrorangrepet i Paris. Men hun elsker også å skrive om overfaltiske ting. Det føler hun er hennes fristed. Foto: Christian Roth ChristensenVis mer

- Ditt blogginnlegg om et møte med en taxisjåfør her i Norge, rett etter terrorangrepet i Paris, har blitt delt mye i sosiale medier denne uka. Hva er det du setter ord på der som folk får behov for å dele videre?

- Jeg vet ikke, men jeg hadde egentlig tenkt å formulere innlegget annerledes. Jeg sier i teksten noe om at mørke øyne møter blå, og jeg hadde tenkt å få den til å handle mer om det, at øyne er sjelens speil og hans liv og mitt liv, som til slutt møter hverandre i noen minutter som da ender opp med å bety veldig mye for meg, men også for han. Jeg tror jeg satt ord på en hverdagslig situasjon som mange sikkert har opplevd, eller eventuelt tenker ikke skjer i Norge. Det ble nært for folk.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.