Mmm, det lukter Norge

Søndag hyller amerikansk fjernsyn stjernene i blant annet Friends, Seinfeld og Chicago Hope. Skulle du slumpe til å passere Kirsty Alley eller Julia Louis-Dreyfus på vei inn til Emmy-utdelingen kan du snuse litt ekstra i luften. Kanskje lukter det Norge av jentene.

Alle de nominerte i de ulike kategoriene i Emmy Awards får hvert år tilsendt en stor gaveeske som inneholder alt fra vodka til solbriller. I esken finner stjernene også en duft av Norge.

Norske Geir Ness har hatt stor suksess i USA med sin parfyme «Laila». Den er blant amerikanske stjerners favoritt-dufter og derfor en meget populær gave foran den årlige Emmy-utdelingen. Esken med det rare i er satt sammen for å tilfredsstille kresne skuespillere som bare er vant til det beste.

Ness kan være meget fornøyd med duftsammensetningen i parfymen oppkalt etter hans mor. Det er nemlig ikke første gang Laila Eau de Parfume blir puttet blant Emmy-gavene. I godt selskap med eksklusiv champagne og krystall presenteres «Laila» som Duften av Norge.

Emmy-utdelingen finner sted søndag 13. september. For at ikke forestillingen som vises direkte på amerikansk tv skal bli for lang, har enkelte priser allerede blitt delt ut. Emma Thompson fikk prisen for beste skuespiller som gjestet en komedie (Ellen), mens Mel Brooks mottok tilsvarende pris i den mannlige kategorien (Mad About You).