Mmm...øtte Hanson

STOCKHOLM/OSLO (Dagbladet): Sju norske jenter fikk sitt livs stjerneopplevelse i Stockholm i går: Et eksklusivt møte med tenåringsidolene i popgruppa Hanson.

Jentene ga fra seg bamser og fikk klemmer i retur. Som vinnere av Hit40-konkurransen om et møte med de populære Hanson-brødrene fikk de sju både være med på en liten konsert og møte gutta alene.

Jentene hadde med seg bamser, brev og bilder som gaver til idolene. Hanson kvitterte med signerte CD-er og svarte på spørsmål som «Kommer dere til Norge?» og «Liker dere å være på turné?».

Utslitte

Men ikke bare det: Fansen fra Norge kan i dag skryte til venninnene om at de fikk go'klemmer fra brødrene som avskjedshilsen.

- De var kjempefornøyde og helt utslitte etterpå, sier Jan Fredrik Karlsen fra plateselskapet PolyGram, som fulgte vinnerne til møtet med Hanson.

Hyl og skrik

At Isaac (17), Taylor (14) og Zac (12) Hanson har grepet på sitt publikum, viste folkeansamlingen utenfor eksklusive Café Opera i Stockholm i går. Hundrevis av misunnelige svenske jenter hylte og skrek mens de sju norske og noen andre utvalgte fans sto innenfor og hørte Hanson-brødrene dra tre av sine hits.

Det var ikke mindre hyl og skrik inne på kafeen da Hanson sang «Man From Milwaukee», «Madeleine» og superhiten «Mmmbop».

«I Love You»

- Kan dere ikke klappe takten i stedet for å skrike, foreslo en av brødrene fra scenen - de hørte knapt sine egne stemmer.
Men da en av ungjentene skrek «I love you» til guttene og fikk «I love you, too» til svar, var ikke taktfast klapping den mest nærliggende responsen.

<B>HIT40-MØTE:</B> Hjertelig møte med Hanson for vinnerne av HIT40-konkurransen i Stockholm i går.
<B>Hanson</B>