MMS og klipp-og-lim til iPhone

Og endelig widescreen-tastatur.

PUSH, PUSH: I det nye operativsystemet til iPhone, iPhone 3.0, satser Apple på pushteknologi som forteller deg når applikasjoner trenger din oppmerksomhet, i stedet for muligheten til å ha applikasjoner kjørende i bakgrunnen. Foto: APPLE
PUSH, PUSH: I det nye operativsystemet til iPhone, iPhone 3.0, satser Apple på pushteknologi som forteller deg når applikasjoner trenger din oppmerksomhet, i stedet for muligheten til å ha applikasjoner kjørende i bakgrunnen. Foto: APPLE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): MMS - på overtid. Pushmeldinger når applikasjoner trenger din oppmerksomhet, men ikke multitasking med muligheten til å kjøre prosesser i bakgrunnen. Klip-og-lim, som forhåndsvarslet. Tastatur i breddemodus i mail og SMS.

Dette var noen av hovednyhetene når Apple nå i kveld norsk tid viste fram en del av funksjonaliteten i den neste versjonen av operativsystemet til iPhone, kalt iPhone 3.0, under en presentasjon for inviterte pressefolk i Cupertino.

Klipp-og-lim kommer til iPhone, skrev jeg i går, etterfulgt av spørsmålet «og hva så?» I dag fikk vi et slags svar, i den grad Apple bryr seg om å svare sine kritikere.

iPhone-brukere, journalister og teknologianalytikere har lenge etterlyst ting som fabrikkinstallert MMS, et bedre kamera, videoopptak, skikkelig Bluetooth-funksjonalitet, horisontalt tastatur i mail og SMS, muligheten til å kjøre applikasjoner i bakgrunnen og klipp-og-lim mellom applikasjoner.

iPhone OS 3.0 er ifølge Apple den største oppdateringen til iPhone siden introduksjonen, og i dag ble lista over ting som fortsatt befinner seg på ønskelista en del kortere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer