Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mobb Deep

Bodpenger.

CD: Da Mobb Deep undertegnet platekontrakt med 50 Cents G Unit, var det i utgangspunktet en vinn-vinn-situasjon . Man blir ikke nødvendigvis rik av å være legendarisk, og selv om Prodigy og Havoc hadde hardcoreklassikeren «The Infamous» (1995) under beltet, manglet de penger. 50 Cent trengte på sin side å pusse opp kreden, og sammen var de dynamitt. Men dessverre er «Blood Money» blitt altfor mye G Unit, og altfor lite Mobb Deep. Den beinharde bassen og de desillusjonerte tekstene er kanskje på plass, men det minner mer om G Units veike «Beg for Mercy» enn «The Infamous». Hvor er det blitt av desperasjonen? Heldigvis får vi noen glimt her og der. Prodigy løftet uansett det hele da han på «Pearly Gates» vekket Interscopes sensurorgan med linja: «Now homie, if I go to hell and you make it to the pearly gates/Tell the boss man we got beef» . Der, ja!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling