Mobber dronningen

Jostein Pedersen beskylder dronning Sonja for å ha hatt plastiske operasjoner, og ber henne finne seg en flinkere kirurg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Pedersen avviser at dette er mobbing.

-  Dette er jo helt sant. Dronningen har åpenbart hatt plastiske operasjoner, og de har ikke vært vellykkede, sier Jostein Pedersen til Dagbladet.

-  Hun ser ikke ut i måneskinn. Det kan du sitere meg på.

Julebasar

Fredag for ei uke siden åpnet dronningen en julebasar i den norske sjømannskirka i London. Pedersen, som bor og arbeider i England, rapporterte for lørdagens «Nitimen». På lufta sa han at dronningen virket sliten, og han sendte et utdrag fra talen der dronningen leser feil. Nå går Pedersen enda lengre. På sin hjemmeside kritiserer han dronning Sonja for dårlig arbeid, for å stille uforberedt og å bryte avtaler, og han harselerer med hennes utseende: «Jeg hadde ikke behov for å spørre om hennes plastiske operasjoner som nå ser ganske makabre ut på nært hold, stakkars dame,» skriver han.

-  Jeg regner med at det er skattebetalerne som har betalt for disse operasjonene, og da må hun finne seg i at vi mener noe om dem. Jeg mener at om hun først skulle hatt plastiske operasjoner, skulle hun ha valgt seg en bedre kirurg. Jeg er ekspert på modne kvinner, jeg har nettopp lagd et program om Wenche Myhre. Sånne damer vil Norge ha! Flotte jenter som har rynker fordi de smiler og ler, sier Pedersen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer