Moby banket til blods

Tre menn sendte den spinkle popstjernen på sykehus.

Det var etter en liten konsert han hadde holdt ved The Paradise Club i Boston at Moby ble overfalt, da han stoppet utenfor lokalet for å skrive autografer.

En hettekledd mann, som lot som han var autografjeger, angrep Moby bakfra, slo ham i hodet og knuste brillene hans. Samtidig sprayet en medhjelper en dørvakt med pepperspray, ifølge Ananova. Moby fikk alvorlige kutt og blåmerker etter angrepet.

- Hvis noen ser meg i løpet av de neste par ukene, og jeg har store blåmerker og sting i ansiktet, så vet du nå i hvert fall hvorfor, skriver Moby på sine egne nettsider.

Her skriver han også at han tror det var tre menn som stod bak angrepet. Og det kan den spinkle popstjernen ikke helt forstå.

- Tre mot en? Og den ene er meg, ikke akkurat den mest fysisk truende personen i verden, skriver Moby. Han inviterer også angriperen til å skrive en forklaring på Moby-nettsidene, gjerne anonymt.

TRE MOT EN: </B>Tre mot en er feigt. Men det var ikke disse tre som sendte Moby (i midten) på sykehus.<br>Arkivfoto: REUTERS