Modellbråk

Missene i Frankrike skjønnhetskrangler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I år som i fjor krangler de franske missene om hvem som egentlig fortjener tittelen som Frankrikes vakreste kvinne.

Årets Miss France, 22 år gamle Sylvie Teller, er med sine 170 centimeter på strømpelesten alt for lav for en slik tittel. Mener Aurelie Brun, en av deltagerne som ikke nådde opp i konkurransen.

Brun ble fratatt en missetittel i oktober fordi hun ikke var 170 centimeter, og det har tydeligvis falt henne tungt for brystet. Brun skal også ha blitt disket fra årets Miss France-kåring da det ble kjent at hun planla å strekke ryggraden for å få de nødvendige centimeterne hun trengte for å kunne vinne.

- Jeg er ikke sjalu på Sylvie Teller, og jeg har ikke noe i mot henne, men jeg ble nektet å delta i kåringen på grunn av høyden min. Da er det forferdelig om hun ikke har respektert reglene, sier Brun til Sunday Telegraph.

I fjor ble Miss France, Elodie Gossuin, beskyldt for å være en mann. Etter å ha tatt henne nærmere i øyesyn under badedrakt- og ballkjoleseansene under Miss Universe-konkurransen i Puerto Rico, skal dommerne ha blitt overbevist om Gossuins kvinnelighet.

Hva som skjer videre i det følsomme høydespørsmålet er foreløpig uvisst.

Beskyldt for å være mann: Fjorårets Miss France, Elodie Gossuin, ble beskyldt for å være en mann etter at hun vant konkurransen i Frankrike. Hun ble senere også Miss Europa.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer