Moderat kvotering provoserer

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Forsøksprosjektet med moderat kvotering er det første i sitt slag, og er eit nytt verkemiddel for å nå målet om å sikre alle ein jobb.

Heidi Grande Røys «Kunne vel ikke komme fra andre tullinger enn de rødgrønne! Kvotere innvandrere? Ergo, når du ser en innvandrer i en offentlig stilling, kan du spørre deg selv: Fikk han/hun jobben fordi vedkommende er flink, eller fordi vedkommende ikke er fra Norge?

Leif

«Det går ikke fram av innlegget til Heidi Grande Røys hva hun og regjeringen mener med innvandrere. Kanskje hun i utgangspunktet burde definere hva hun mener med dette begrepet før hun innfører kvoteringsordninger?

Gomle Måsegg

«Jeg har opplevd at en forhåndsbehandler på en ledig stiling jeg hadde i min avdeling, fjernet en søker fordi han hadde fremmedkulturelt navn. Det hun ikke tenkte på, var at jeg hadde sett søknaden og lagt merke til at vedkommende hadde de kvalifikasjoner vi var på jakt etter.

Strå

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer