Møkkete praksis

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I TV 2s underholdningsserie «Farmen» gikk en deltaker amok under opptakene. Det skal ha stått på i ti minutter, med angrep, slag, utskjelling og sjikane. TV 2 viser oss bare en kortversjon, men forsikrer om at virkeligheten var mye verre. Vi får tro dem på deres ord.

Det har hendt

at jeg har vært på fester hvor det har klikket for en festdeltaker, og hvor han - det er nesten alltid en han - har gått til angrep på en av de andre gjestene. I slike tilfeller har jeg prøvd å få vedkommende til å roe seg. I særlige tilfeller, altså der fyren har for mye muskler eller fast grep på slagvåpen, har jeg heltemodig prøvd å få andre, slike som er sterkere enn meg, til å gripe inn. Ikke bare for å redde den angrepne, men også for å redde noe av verdigheten til mannen som er blitt aggressiv.

Det jeg aldri

ville gjort, var bare å sitte og se på. Det hadde vært en problematisk oppførsel. For ikke å snakke om å lene meg tilbake, ta det som underholdning og filme det med videokameraet mitt, så vi andre kunne more oss over det seinere. De fleste vil være enige om at slikt ikke er særlig bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer