«Molly's game»

«Molly's game»: Hun gikk fra å være utøver på olympisk nivå, til å drive sitt eget ulovlige pokerspill

Den sanne historien om Molly Bloom.

HØYT SPILL: Molly Bloom spilte et høyt spill med ulovlige pokerturneringer. I filmen spiller Jessica Chastain rollen som Molly Bloom, mens Michael Cera spiller rollen som «Player X», som er et alias som i Blooms memoarer knyttes opp mot skuespilleren Tobey Maguire. Trailer: Filmweb Vis mer<... Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hun var på tredjeplass blant de amerikanske fristil-kjørerne, og hadde en plass på det amerikanske laget. Så skjedde det som ikke skulle skje. I kvalifiseringen til De olympiske leker, kræsjer Molly Bloom - og mister på noen skjebnesvangre sekunder både plassen i OL og skikarrieren.

Etter ulykka planla hun å studere juss, men i påvente av skolestart, ramlet hun inn i et undergrunnsmiljø, der det som gjaldt var pokerspill med høye innsatser.

Filmen «Molly's game», som er basert på livet til Molly Bloom, har norgespremiere 23. februar. Den forteller historien om hvordan fristilkjøreren Bloom gikk fra å være utøver på olympisk nivå, til å drive sitt eget ulovlige pokerspill. Filmen er nominert til to Golden Globe i USA.

En gyllen mulighet

I et intervju med amerikanske National Public Radio, forteller Bloom hvordan det hele utviklet seg.

- Etter at jeg sluttet på skilaget, fulgte det med en del sorg, og jeg ville derfor ta et år fri. Jeg hadde en venn som bodde i Los Angeles, som sa jeg kunne kræsje på sofaen hans. Så jeg gjorde den første virkelig spontane tingen jeg hadde gjort i hele mitt unge, voksne liv, sier Bloom til radiokanalen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer