Moms på konserter?

«Ting som konserter og TG and you name it, la det være momsfritt, det er nok avgifter i Norges land fra før. Det er utrolig dumt at konserter, festivaler osv blir ødelagt av noe sånt. Tenk på hvor mange som lever og ånder for dette her, noen ofrer jobb for å jobbe frivillig på konserter og festivaler.

Studenten

«Det er vel ikke verre med moms på konsertbilletter enn på nrk-lisensen, togbilletter, vannavgift og mye annet.

Berit«Er det noe som ikke vil bli skattet på i dette landet...? Er vel ikke lenge til vi må betale for å puste...

PeNal«Staten får da nokk penger i kassa ved og kreve slik høy MVA på matvarer og alt annet, pluss oljepengene, og for ikke og snakke om bensin og vei avgifter som vi betaler i massevis og vi får ikke det spor bedre veier i det hele tatt. Hva er det egentlig staten bruker pengene våre på?

Christan Nedregaard«Tja. Pengene går til f.eks: Utdanning: På UiO betaler man 600kr/halvår for en utdannelse som hadde kostet ca 100 000/år i USA. Og som stipendiat får man til og med betalt. Skole: Du kan gå på skole uten å legge ut en krone. Fint for deg ikke sant? Eldreomsorg: Tenk når du blir en gammel grinebiter som barna dine ikke vil ha noe med å gjøre. Heldigvis kan staten tilgi at du er en grinebiter og sørger for at du får hjelpen du trenger. Pengene dine går til gode formål, selv om alle formålene fortjener mer og de blir dessverre ikke brukt på den beste måten alltid.

JC