Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mon tro hvor mange spill hun kan selge?

Jenny McCarthy i «Red Alert 3».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LEIPZIG (Dagbladet.no): Fra før av har Electronic Arts offentliggjort at de har huket tak i den britiske skuespilleren Gemma Atkinson til å spille i deres kommende «Red Alert 3».

I sanntids-strategispillet, som lanseres på Xbox 360, PlayStation 3 og pc til høsten, utmales historien i form av filmsekvenser med ekte skuespillere.

- Er det ett spørsmål fra fansen som har gjentatt seg, er det om vi vil få et gjensyn med Tanya. Svaret på det er «ja». Og vi har hentet inn ingen ringere enn Jenny McCarthy til å håndtere rollen, sa «Red Alert»-produsent Chris Corry på EA-pressekonferansen på spillmessen Games Convention i Leipzig i går.

Stor rolleliste

Men den tidligere Playboy-modellen er ikke alene om å fronte spillet. Med seg har hun en imponerende gjeng skuespillere fra alle kanter av film- og tv-verdenen.

Mest kjent er kanskje Tim Curry, som har spilt i filmer som «Rocky Horror Picture Show» og «Jakten på Rød Oktober», Peter Stormare («Prison Break»), George Takei (Mr. Sulu i «Star Trek», «Heroes») og J.K. Simmons («Spider-Man», «Juno»).

Også Ivana Milicevic («Casino Royale»), Andrew Divoff («Lost»), Kelly Hu («X2», «The Scorpion King»), Jonathan Pryce («Pirates of the Caribbean»), Autumn Reeser («The OC»), Randy «The Natural» Couture (tidligere UFC-utøver) og Gina «Conviction» Carano (American Gladiators) er med på lista over skuespillere.

Interaktiv film?

image: Mon tro hvor mange spill hun kan selge?

- Dette er den desidert mest spennende rollebesetningen vi har hatt i løpet av de 13 årene vi har filmet live-scener til «Command & Conquer», sier Corry i en pressemelding.

Også Jenny McCarthy er entusiastisk for spilljobben:

- Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente da jeg skulle jobbe i et dataspill. Men det jeg fant ut, var at «Red Alert 3» ikke bare er et dataspill, men også en interaktiv film. Dette er hva folk der hjemme får for å bevege historien fremover, der å se historien stramme seg til fungerer som en belønning, sier McCarthy i pressemeldingen.

• Les forhåndstitten på «Red Alert 3» her!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!