Monica ute - Lars Joakim vinner

Monica ble stemt ut av Big Brother-huset i går kveld, som Dagbladet.no tippet i går. Les hvordan vi tror det går.

På bakgrunn av de alliansene som er knyttet i Big Brother-huset, og hvem som gjør en god figur på tv, har Dagbladet.no vurdert alle deltakerne i Big Brother.

Vi har først rangert dem i tre grupper. Deretter har vi vurdert dem i forhold til de andre i gruppa.

Vi tror de må ut i denne rekkefølgen:.

Anita

Egentlig et friskt pust i huset, men kommer til å bli straffet for at hun ikke kan oppføre seg i fylla. Flere av deltakerne begynner å gå lei av oppførselen. I tillegg er Anita ganske kranglete til tider. Hun begynte med mye glimt i øyet, men store deler av sjarmen har forsvunnet de siste ukene. Hvis Monicas tårer i skrifterommet har gjort sterkt inntrykk på seerne, kan Anita ryke allerede i morgen.

Mellomsjiktet:

Anne Mona

Det eneste hun kommer til å bli husket for, er at hun var utro. Anne Mona framstår som den mest usynlige deltakeren i huset. Kommer til å bli stemt ut fordi hun er for kjedelig. Hvis hun klarer å danke ut noen i mellomsjiktet, er det fordi seerne ikke vil stemme ut alle jentene (bortsett fra Anette) så tidlig.

Ramsy

Ramsy er Anne Monas rake motsetning. Hans litt for åpne væremåte og mannssjåvinistiske stil, vil felle ham før konkurransen virkelig begynner. I tillegg til å ha høyt temperament, virker det som om han søker konfrontasjon. Hvis han kommer på kant med noen av deltakerne som er igjen etter at Monica og Anita har forsvunnet, ligger han svært dårlig an.

Rodney

Kunne vært en vinnerkandidat, men framstår altfor sikker og belærende. Kaster seg for lett inn i konflikter som ikke angår ham. Forholdet til Anette vil få innvirkning på utstemningen. Rodney har trolig mest å tape på forholdet utfra et seersynspunkt, og det kan bli utslagsgivende. Er likevel en outsider.

Roy

Kan komme langt fordi han har glidd stille inn i miljøet. Flink til å unngå konflikter. Var forferdelig grå da han kom inn i huset sammen med Natalie, men det kan ha vært et taktisk spill fordi Natalie var så frampå. Roy er den vanskeligste å rangere, fordi seerne har fått lite inntrykk av ham, men han har langt større sjanse til å komme seg gjennom morgendagens utstemning enn Monica og Anita.

Finaleklare:

Per Morten

Har blitt litt krassere i tonen de siste ukene, og det kan føre ham til mellomsjiktet. Men han har langt større forutsetninger til å bli i huset enn de fleste andre deltakerne. Viktig at han ikke går inn i rollen som «den eldste i huset». Har greid det så langt, men må slutte å kverulere så mye i diskusjoner han allerede har vunnet.

Anette

Kommer til å være eneste jente i huset i lang tid. Sjarmerende og ganske folkelig. Det virker som om hun er svært opptatt av hvordan hun framstår, men var likevel den første jenta som hadde sex i Big Brother-huset. Årsaken til at hun ikke vinner, er at hun er snusfornuftig, og til tider litt for veslevoksen.

Lars Joakim

Går ut av huset med én million kroner. Skaper liv og røre, har ingen nykker og er sjarmerende morsom. De harmløse spøkene hans har slått godt an hos tv-seerne. Det eneste spørsmålstegnet er hvordan han takler motgang. Greier han det med en like god tone som han har ellers, er det ingen tvil: Lars Joakim vinner Big Brother.

Lista vår:

1. Lars Joakim

2. Anette

3. Per Morten

4. Roy

5. Rodney

6. Ramsy

7. Anne Mona

8. Anita

------------

9. Monica

10. Trond

11. Rebekka

12. Natalie